Produkter

Recept

Här säljs

Historia

Länkar

Kontakt

Hem

 

 

 

Koncentrerad  och smakrik

   
 

Det är lätt att laga mat

med LissEllas senap

 

 

Dubbelpanering

1.  Vänd köttet eller fisken i vetemjöl.

2.  Vänd i  ägg och senapsblandning. 
      Välj mellan:
         a) Söt o stark
               1          ägg
               1 msk   LissEllas senap Söt o stark
 

         b) Skånsk
               1                ägg
               2 tsk         LissEllas senap Skånsk

 
         c) Fin
               1         ägg
               2 tsk         LissEllas senap Fin

 
        
3.  Vänd i andra paneringen.
               ½ dl               ströbröd
               ½ msk         lätt stött brunt senapsfrö
               1 nypa        salt

4.  Stek gyllenbruna.  Ej för hög värme.

 

Tillbaka