Produkter

Recept

Här säljs

Historia

Länkar

Kontakt

Hem

 

 

   
 

Det är lätt att laga mat

med LissEllas senap

 

 

Fänkål o apelsinsill med senap

3 krm                 fänkål hel mortlad eller mald
6 krm                 skal från blodapelsin el. apelsin - tvättat och rivet
3 tsk                   LissEllas Söt och stark eller Julsenap
8 msk                crèam fraich lätt
ca 100 g            färdig inläggningssill väl avrunnen

Blanda alla ingredienser utom sillen.
Skölj sillen i vatten och torka av den väl.
Skär sillen i bitar. 
Vänd ner sillen. 
Går bra att servera direkt, men blir godare om den får stå till sig i några timmar innan serveringen så att smakerna hinner gå ihop sig.

Mycket gott med en god bit knäckebröd till sillen.

 

Tillbaka

   

 

 

 

 

 

 

 

   
Koncentrerad  och smakrik