Produkter

Recept

Här säljs

Historia

Länkar

Kontakt

Hem

 

 

Koncentrerad  och smakrik

 

   
 

Det är lätt att laga mat

med LissEllas senap

 

 

Hjortfärsbiffar med

Rosmarin Timjan

500 g hjortfärs
2 ägg
1 dl mjölk
0,5 dl grädde
1/2 gul lök finhackad
50 g ströbröd
3 msk LissEllas Rosmarin Timjan
1/3 tsk havssalt

Gör så här:
1. Vispa ihop ägg, mjölk och grädde. Rör i ströbrödl till jämn smet. Låt svälla i ca 10 min.
2. Hacka löken och fräs den. Tillsätt lök, senap, salt och kryddorna till mjölkblandningen.
3. Rör ihop med köttfärsen ett par minuter tills du känner att smeten sätter ihop sig.
4. Stek i medelhög värme med ungefär lika delar smör och olja. Blöt händerna i iskallt vatten när du formar biffarna.

Tillbaka