Produkter

Recept

Här säljs

Historia

Länkar

Kontakt

Hem

 

 

   
 

Det är lätt att laga mat

med LissEllas senap

 

 

Skinka, äpple och senaps sallad

Recept av: Christer Lingström Edsbacka krog

150 g - varmrökt skinka
2 msk - Liss Ellas sötstarka senap
1 st - äpple med hög syra
1 dl— Crème Fraiche

Brödkrutonger: Skär brödet i
fyrkanter och stek i smör.

Skinkan putsas. Skinkan och
äpplet skärs i små fyrkanter. 
Blanda detta med Crème Fraiche
och LissEllas sötstarka senap. 
Salta och peppra och låt stå kallt.

 Forma till ägg med hjälp av en
matsked.  Lägg upp på sallad
och strö brödkrutonger runt.

Tillbaka

 

 

 

 

 

 

 

 

   
Koncentrerad  och smakrik