Recept med Gruvsenap
i creme fraiche till panerad fisk

 

 

WEBBSHOP

Produkter

Recept

Här säljs

Historia

Merläsning

Länkar

Kontakt

Hem

 

 

 


Pepparotskaraktären i Gruvsenap kommer både från papparoten och senapen. Det ger en bredd och ett djup till smaken.
Det är lätt att laga mat med LissEllas senap från Dalarna.
Mathantverk med äkta smak, lokalodlat frö och inga tillsatser.
Världsmästare i senap.

 

Gruvsenap i creme fraiche

4 portioner

tillagningstid ca 5 min

8 msk creme fraiche
4 tsk Gruvsenap LissEllas

1. Mät upp ingredienserna.
2. Blanda.
3. Smaka av och justera styrkan.
4. Servera

Srveringstips:
Servera som här till panerad fisk men även i andra sammanhang då du vill ha pepparots och senapskaraktär i en mild framtoning.

Tillbaka till recept

   

 

 

 

 

 

 

 


Tillbaka till recept