Produkter

Recept

Här säljs

Historia

Länkar

Kontakt

Hem

 

 

Koncentrerad  och smakrik

 

   
 

Det är lätt att laga mat

med LissEllas senap

 

 

Deviled eggs

6 st ägg, gärna stora
4 tsk vatten
4 tsk LissEllas Fin
3 msk grädde som vispas
4 tsk majonäs
4 krm paprika
2 krm cayennpeppar
1 krm svartpeppar
2 krm havssalt
2 tsk fryst eller färsk hackad dill

Gör så här:
1. Hårdkoka äggen, ca 11 min, tills gulorna är helt stelnade och jämnt ljusgula. Provkoka om du är osäker. Låt äggen kallna ordentligt.
2. Dela äggen på längden, gröp ur gulorna försiktigt och ställ vitorna åt sidan. Mosa gulorna med en gaffel till en jämn massa. Tillsätt vattnet och rör tills utan klumpar.
3. Blanda ihop de övriga ingredienserna för sig och rör sen samman med gulorna till en krämig formbar massa. Tillsätt mer vatten om det behövs. Blandningen kan göras dagen innan.
4. Vid servering fördela blandningen i vitorna och pudra över med paprikapulver.

Tillbaka